purriosity

Alla inlägg under november 2011

Av Helén - 24 november 2011 08:36


 

Av Helén - 24 november 2011 08:18

I  skrivande stund är det full fart här!

Romulus jagar Vesta, Themis retar Angela, Bones dödar en leksaksmus gång på gång, Camille roar sig med en blomma, som inte är lika road, Samantha far omkring i klätterställningen, tätt följd av Remus. Hermes hör jag bara tassarna av kors och tvärs över golvet. Jag vet inte riktigt vad han leker, men fort går det!


 
Remus stannar upp lite





  
 
Samantha

Av Helén - 23 november 2011 19:30

Det pågår förberedelser åt alla möjliga håll och av allehanda slag inför småkatternas flytt. De har ju inte så mycket packning att ta med sig, men desto mer pappersexcersis skall föregå deras flytt ut i världen.

Men det viktigaste är fortfarande stunderna för lek och mys, så det glöms inte bort ändå.


Städa får jag göra när de har flyttat...

Nu är det de som får min tid, jämte mina barn.


Vanliga trivialiteter såsom att betala räkningar, svara på mail och annat får man passa på att göra när de:

 

Det är glädjande att se att de verkligen har utnyttjat och haft skoj i sin nya möbel - de har lekt, jagat och sovit i den idag. Tur att de är hyggligt synkroniserade avseende mat - och sovklockan, eller snarare lek - och sovklockan, annars hade det varit jobbigt för dem som skulle sova när de andra for omkring som torra skinn kors och tvärs.


Nu hoppas jag bara att även de sista tjejerna hittar nya hem snart! 

Av Helén - 22 november 2011 16:07

Säga vad man vill men dels är det spännande att montera en klösmöbel samtidigt som man har nio kattungar och två vuxna katter som tycker att det är toppen att inviga och prova varje liten del av den allteftersom den kommer upp, dels har tillverkaren en del att lära av IKEA, avseende ritningar. Men efter fyra monteringstimmar är den uppe!


Först upp ända till toppen var Hermes. Ni vet, han med vingar på skorna...



Nå´n som vill se film ikväll?

"Jurtjyrkogården", kanske?! 

   

Av Helén - 22 november 2011 13:20

Det gäller at se sig för var man sätter ned fötterna. Och var man sätter sig. Och vem som kan slinka in i ett skåp vars dörr man öppnar. ch så vidare i en oändlig radda trevligheter. För det är hög mysfaktor att ha det så!


Kolla bara hur varm i hjärtat man kan bli när det är lunchdags:


 

Det är 12 svansar och 48 tassar man måste akta när man rör sig här. Men det är också 12 katter som är leksugna, nyfikna, framåt och busiga när de inte sover eller äter.


Det går inte att komma ifrån att de är som allra mysigast nu och det är en ynnest av yttersta mått att få ha dem omkring sig en liten stund till. Jag hoppas att den livsglädje de ger återprojiceras på dem i form av trygghet och känslan av att vara älskvärd.

Av Helén - 20 november 2011 11:54

Nu har även lille Romulus hittat ett nytt hem. Han kommer att bli Köping-bo och leva tillsammans med Sofie Pettersson och hennes familj, inklusive ragdollkatten Emmet.

Romulus kommer att kallas Ismael.


Nu finns Angela kvar och eventuellt Sam från Aratemis kull.


Här är dagsaktuella bilder på mamma Artemis:

     

Av Helén - 19 november 2011 10:25

För en liten stund sedan hade de vansinnigt skojigt de små liven. vår kastrat, Klurifix, tycker om att plocka av huven på kattlådorna och leka kurragömma i dem. De små närmade sig med skräckblandad förtjusning hans tass som vevade runt och anföll när de kom närmare. Det är tur att han är så snäll, så stor som han är!


Här är lite lugnare lek från Hermes sida. Han med grönt halsband som spankulerar förbi i slutet av sekvensen är Remus.



 

Här är lilla Vesta


 

Av Helén - 16 november 2011 20:11


Färgåtergivning och annat lämnar mycket att önska, men det är inte mycket att göra åt, men här syns Romulus igen i rött halsband.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Artemis

Athena

Kattungar

Gästbok

Bilder


Ovido - Quiz & Flashcards